AutoClub

News

 • FRENIMI NË PARKIM

  Edhe pse nuk e dinë saktësisht se si t’i përcaktojnë ato, italianët vlerësojnë sistemet e përparuara të...

 • MOTORI KRENAR

  Që nga koha e komunizmit, gjërat kanë ndryshuar shumë në fabrikën e Dacia-s në Rumani, tashmë ndër...

 • AYRTON DO KUJTOHET KËSHTU

  Piloti i paharrueshëm brazilian do të kujtohet me një album fotografik, në një format të madh të...

 • PRANVERA AFRIKANO-VERIORE

  Pas revolucioneve të dështuara në 2011-ën, ana tjetër e Mesdheut po kthehet në destinacionin e prodhuesve. Nga...

 • HOLLYWOOD VS MARANELLO

  “Le Mans 66 – Sfida e madhe” që u shfaq në kinema më 14 nëntor, tregon hakmarrjen...

 • VOLKSWAGEN GOLF

  Zgjidhje hi-tech, ndërlidhja e avancuar dhe drejtimi i asistuar debutojnë në gjermanen me prerje mesatare. Pa shtrembëruar...

 • Toyota Auris

  STREET ART /  Janë rrugët e botës ato që Auris do të pushtojë duke filluar nga viti 2018....

 • Suzuki Swift – Nissan Qashqai

    Suzuki Swift – PESHË E REDUKTUAR VETËM 840 kg (pa ngarkesë) për konfigurimin bazë të Suzuki...