AutoClub

Teknologji

 • KUR KTHIMIN E BËN “MOMENTI”

  Për menaxhimin e sjelljes së automjetit nuk është vetëm kontrolli i qëndrueshmërisë. Ekziston gjithashtu edhe një mënyrë...

 • MAKINA ELEKTRIKE, E ARDHME E MUNDUR

  Në vitin 2030 një veturë në katër do të jetë elektrike. Dhe ndokush parashikon: për shkak të...

 • PLATFORMAT MODULARE

  E filluar nga Volkswagen pesë vjet më parë, praktika e bazës së përbashkët fleksibël për modelet e...

 • “Edhe motorët me benzinë më të avancuar kanë një shpërdorim karburanti prej rreth 20%” Këto janë fjalët...

 • PËRSËRI NË LINJË

  Pas vitesh të V6, Mercedes i heq pluhurin 6 cilindërshit në linjë për motorët e saj të...

 • SHQISAT E JAGUAR-IT

    GRUPI JAGUAR – LAND ROVER është duke u shfaqur luftarak në zhvillimin e teknologjive të asistencës...

 • 4×4 Kursimtare

  Mbas dekadash përdorimi të traksionit integral permanent me diferencial qendror, edhe Audi konvertohet në futjen automatike, por...