AutoClub

Auto Scanner

 • MAZDA3

  Si gjithmonë, duke u shmangur nga simfonia e përgjithshme, kompania japoneze paraqet një model MAZDA3 me linja...

 • RANGE ROVER EVOQUE

  Sukses të jashtëzakonshëm falë dizajnit: pra nuk rrezikon dhe evolon në kontekst të vazhdimësisë. Arredimi i brendshëm...

 • BMW X5

  Udhëtim midis shpirtrave të ndryshëm të modelit Suv, i cili, prej origjinës harmonizon praninë e rrotave të...

 • SEAT TARRACO

  Flamurmbajtësja e stilit të ri të kompanisë nga Martorell, tek e cila bëhet modeli kryesor i gamës,...

 • JEEP CHEROKEE

  Duke vajtur përtej paraqitjeve: ajo që ndryshon nuk është vetëm “vështrimi”. Modeli amerikan crossover tashmë është i...

 • JEEP RENEGADE

  Me ristilimin debutojnë njësitë e reja turbo-benzinë, ambicioze dhe të fuqishme, me tre dhe katër cilindra. Të...

 • AUDI A8

  Kudo luksi ndërthuret me një frymë absolute teknologjike, duke përfshirë të gjitha aspektet e këtij modeli. Duke...

 • ALFA ROMEO STELVIO QUADRIFOGLIO

  Fuqi e lartë, madje shumë e lartë. Shoqëruar nga një manovrueshmëri e jashtëzakonshme, e cila e transformon...