AutoClub

Motonews

 • LAND ROVER DEFENDER

  Pamja pak e veçantë e këtij Suv-i është një mënyrë për të qenë në përshtatje me kohën,...

 • AUDI A3 SPORTBACK

  Jemi ulur në timonin e një prototipi të këtij modelit të ri gjerman një muaj para ekspozimit...

 • PORSCHE TAYCAN

  E testuam këtë version të ri të automjetit elektrik gjerman që është në krye në Polin e...

 • FIAT PANDA DHE FIAT 500 HYBRID

  Në fakt, mikro-hibrid është termi më i përshtatshëm: prezantimi i parë i dy modeleve elektrike, na siguron...

 • MCLAREN GT

  Ky model propozohet si një alternativë për gran turismo me një luks tradicional. Është më komforte në...

 • SUZUKI VITARA

  Problemi është të reduktohet emetimi i gazrave të makinës, por pa e rënduar shumë portofolin. Për të...

 • OPEL GRANDLAND X HYBRID4

  Spina dhe tre motorët e këtij plug-in kanë një detyrë jo të lehtë. Duhet të rakordojnë kërkesat...

 • RENAULT CLIO E-TECH

  Një tjetër franceze, një tjetër hibride… Që mund të llogarisë dy motorë elektrikë dhe një kambio elektroaktive...