AutoClub
 • ALFA ROMEO STELVIO

  Është rinovuar për të ruajtur hapin e kohës. Impiant multimedial plotësisht i rishikuar dhe sistemet e sigurisë Adas të...

 • SI DO TË JETË MODELI SL I SË NESËRMES? PËR KËTË MENDON AMG

  Shtëpia automobilistike Mercedes Bens që ka si simbol yllin, i ka dhënë si detyrë markës së vet sportive të...

 • MAZDA2

  Në Hiroshimë, me këtë model kanë përsosur nivelin e tyre të parë, si në estetikë edhe në mekanikë. Kështu,...

 • LAND ROVER DEFENDER

  Pamja pak e veçantë e këtij Suv-i është një mënyrë për të qenë në përshtatje me kohën, por gjithsesi...

 • AUDI A3 SPORTBACK

  Jemi ulur në timonin e një prototipi të këtij modelit të ri gjerman një muaj para ekspozimit në  sallonin...

 • PORSCHE TAYCAN

  E testuam këtë version të ri të automjetit elektrik gjerman që është në krye në Polin e Veriut, në...

 • FIAT PANDA DHE FIAT 500 HYBRID

  Në fakt, mikro-hibrid është termi më i përshtatshëm: prezantimi i parë i dy modeleve elektrike, na siguron se do...

 • MCLAREN GT

  Ky model propozohet si një alternativë për gran turismo me një luks tradicional. Është më komforte në krahasim me...

 • SUZUKI VITARA

  Problemi është të reduktohet emetimi i gazrave të makinës, por pa e rënduar shumë portofolin. Për të ruajtur ekuilibrin...

 • OPEL GRANDLAND X HYBRID4

  Spina dhe tre motorët e këtij plug-in kanë një detyrë jo të lehtë. Duhet të rakordojnë kërkesat ambientale me...