AutoClub

SCHUMACHER NË FOTO

Një album fototgrafik me qindra shkrepje për të kujtuar shtatë herë kampionin e Botës. Tregimi i një karriere sportive të papërsëritshme të stampuar në kujtimet që ka lënë         

Në faqet e këtij numri të madh përsa i përket formatit dhe me peshë në kuptimin letrar, takohen disa monstra të shenjta. Natyrisht, i pari është protagonisti: Michael Schumacher. “Një kampion jo i zakonshëm, por me shumë cilësi njerëzore”, thotë autori Pino Alievi, një gazetar që ndoqi garë pas gare dhe se në 16 kapitujt e këtij libri do të tregojë personalisht nga ajo karrierë e jashtëzakonshme ku ishte disi dëshmitar. Dhe ne jemi dy. Pastaj, siç mund të pritet, në qindra imazhe edhe nga tekstet e tjera, të cilat në mënyra të ndryshme e bënë Formula 1 legjendare në kohën e Schumi-t. Dhe monstrat e shenjta humbasin llogarinë. Libri fotografik, “Michael Schumacher – Imazhet e një jete” është në të vërtetë një biografi. Ka kaq shumë për të parë dhe për të ngacmuar në blicin e kujtesës. Dhe me kaq shumë për të lexuar, për të rindërtuar, reflektuar dhe kuptuar “fytyrën e vërtetë të një karakteri që ka hyrë në historinë e sportit dhe shoqërisë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *