AutoClub

“Trofeu Skënderbej” KRUJA HILL CLIMB 2018

Shpejtësi-Adrenalinë-Guxim-Sfidë

Auto Club Albania organizoi në datat 30 qershor – 1 korrik 2018, edicionin e pestë të eventit “Trofeu Skënderbej – Kruja Hill Climb 2018”.

Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit (FIA) si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone).

Aktiviteti sportiv automobilistik u zhvillua në dy ditë:
1. Sesioni i Provave
– Dt. 30 Qershor 2018, ditën e shtunë
2. Sesioni i Garave
– Dt. 01 Korrik 2018, ditën e diel

Fitues u shpall piloti polak Grzegorz DUDA me automjetin Hyundai i20 WRC.

Më poshtë kronika e transmetuar në kanalin Sport News, e mundësuar nga platforma televizive më e madhe sportive në vendin tonë, SUPERSPORT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *