AutoClub

Cross Car në Shqipëri, ndiqni specialen në TV Klan

Në emisionin e radhës “Jo vetëm modë” në Tv Klan i është kushtuar një kronikë speciale pilotit kampion të Kampionatit Kombëtar të Kartingut 2020, Gentjan Shaqiri dhe disiplinës më të re në motorsportin shqiptar, Cross Car. Kronikën speciale mund ta ndiqni nga minuta 11:40. Shikim të këndshëm.

https://www.youtube.com/watch?v=JzPnBj3Cnm8

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *