AutoClub

Cross Car mbërrin në Shqipëri, ndiqni kronikën speciale të televizionit A2 CNN

Pak ditë më parë, Auto Club Albania ka prezantuar një disiplinë të re garash që i shtohet motorsportit në Shqipëri. Bëhet fjalë për disiplinën Cross Car dhe për makinat me të njëjtin emër që tashmë kanë mbërritur në vendin tonë dhe shumë shpejt do të zhvillohen garat në këtë disiplinë.

Televizioni A2 CNN i ka kushtuar një kronikë speciale kësaj disipline të re të motorsportit shqiptar.

Shikim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *