AutoClub

Publikohet numri 82 i revistës AutoClub

Kemi kënaqësinë të publikojmë numrin e fundit të Revistës AutoClub nr.82, e vetmja në llojin e vet në Shqipëri. Intervistë ekskluzive me Drejtorin e Përgjithshëm të Porsche Albania, Gentian Bushati në lidhje me ecurinë e kompanisë koncesionare gjatë vitit të kaluar, modelet më të shituara të 2020-ës, trendet e 2021-it dhe rritja e shitjes së automjeteve elektrike. Në këtë numër do të gjeni statistika interesante për markat e automjeteve më të preferuara, vendin e tyre të origjinës dhe analiza të të dhënave të fundit. Në faqet e revistës do të lexoni analiza të detajuara për modelet më të fundit në tregun botëror, si edhe 20 automjetet më të shitura të 2020-ës në Itali.

Në linkun më poshtë mund të lexoni numrin e fundit të Revistës AutoClub nr.82:

https://revista-autoclub.al/wp-content/revista/82/index.html

Lexim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *