AutoClub

Publikohet numri i radhës i Revistës AutoClub nr.81

Kemi kënaqësinë të publikojmë numrin e fundit të Revistës AutoClub nr.81, e vetmja në llojin e vet në Shqipëri. Intervista ekskluzive në lidhje me tregun e automjeteve në Shqipëri, kërkesat e koncesionarëve, modelet më të preferuara dhe planet për të ardhmen. Në këtë numër do të gjeni statistika interesante për markat e automjeteve më të përdorshme në vendin tonë, numrin e përgjithshëm të tyre si edhe preferencat sipas vëllimit të motorit apo llojit të karburantit që përdorin. Gjithashtu, në faqet e revistës do të gjeni analiza të detajuara për modelet më të fundit në tregun botëror.

Në linkun më poshtë mund të lexoni numrin e fundit të Revistës AutoClub nr.81:

https://revista-autoclub.al/wp-content/revista/81/index.html

Lexim të këndshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *