AutoClub

Auto Club Albania, letër Znj.Evis Kushi, Ministre e Arsimit, Sportit dhe Rinisë për t’u bërë pjesë e fushatës “This is My Street”

Auto Club Albania iu bashkua fushatës globale “This is My Street” duke sensibilizuar qindra të rinj për të kërkuar rrugë më të sigurta dhe të pastra në Shqipëri.

Në kuadër të kësaj fushate, ACA i ka dërguar letër Ministres së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Znj.Evis Kushi për t’ju bashkuar fushatës “This is My Street”.

Gjithashtu, ACA ka shprehur edhe falënderime ndaj Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë për bashkëpunimin në fushën e sigurisë rrugore që prej 2007.

Bashkohuni edhe ju në fushatën globale duke u regjistruar në linkun më poshtë:

www.mystreet.org

Më poshtë letra drejtuar Znj.Evis Kushi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *