AutoClub

Mbështetje maksimale për fushatën “This is My Street”, pjesë e saj edhe nxënësit e shkollës “Arsakeio e Tiranës”

Fushata globale “This is My Street” është mbështetur maksimalisht nga të rinjtë. Pjesë e saj janë bërë edhe nxënësit e shkollës “Arsakeio e Tiranës”.

Të rinjtë kanë të drejtë të:

Përdorin rrugë të sigurta

Të kenë akses në institucionet e edukimit pa pasur rrezikun e lëndimit

Eksplorojmë botën të sigurt

Të dëgjohen!

Bashkojuni fushatës globale dhe regjistrohuni në www.mystreet.org

Shpërndajeni sa më shumë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *