AutoClub

Projekti Auto Moto Park, bëhu pjesë e komunitetit të të apasionuarve pas automotorizmit shqiptar

Pak javë më parë u hodh një hap historik për automotorizimin shqiptar dhe aktivitetet automobilistike! DPSHTRR zhvilloi konsultën e parë teknike virtuale mbi projektin e “AutoMoto Park Albania”, në të cilën morën pjesë edhe Presidenti i Auto Club Albania, Z.Niko Leka dhe Sekretari i Përgjithshëm i Auto Club Albania, Z.Eridon Lameborshi. ACA si anëtare dhe përfaqësuese e FIA-s në Shqipëri, ka shprehur mbështetjen maksimale ndaj këtij projekti.

Për tu bërë pjesë e komunitetit të të apasionuarve pas automotorizmit shqiptar dhe për të qenë të informuar mbi ecurinë e projektit, eventeve dhe organizimeve automotive në Shqipëri dhe rajon, klikoni në linkun më poshtë dhe plotësoni të dhënat.

https://www.dpshtrr.al/rreth-nesh/projekti-automoto-park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *