AutoClub

Del numri i fundit i revistës AutoClub, mos e humbisni!

Kemi kënaqësinë të publikojmë numrin e radhës të revistës AutoClub, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri. Si po ndikon Covid-19 te siguria rrugore? Cilat janë masat më të fundit dhe me çfarë sfidash po përballet së fundmi FIA dhe të gjithë anëtarët e saj në këtë situatë pandemie? Këto janë disa prej pyetjeve që trajtohen në këtë numër të revistës.

Në bashkëpunim me revistën prestigjoze italiane, “Quattroruote” sjellim informacionet e detajuara dhe ekskluzive të modeleve më të reja të makinave. Në faqet e brendshme do të keni mundësinë të informoheni për shumë modele automjetesh, të panjohurat e tyre, si dhe avantazhet apo disavantazhet e tyre.

Rubrika të dedikuara për supermakinat, Formula 1, pilotët shqiptarë apo edhe përfshirjen e femrave në motorsport.

Revistën mund ta shfletoni on-line në linkun më poshtë:

http://www.revista-autoclub.al/wp-content/revista/78/

E gjeni lehtësisht edhe në faqet tona në internet: www.aca.al dhe www.revista-autoclub.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *