AutoClub

Lufta ndaj COVID-19, disa këshilla të rëndësishme për shoferët

Transporti i mallrave dhe i njerëzve është një hallkë shumë e rëndësishme e zinxhirit të vazhdimësisë së jetës në këtë kohë lufte që po kalon e gjithë bota. Shoferët e automjeteve të transportit të mallrave dhe autobusëve janë ndër njerëzit më të rrezikuar nga Covid-19 në këtë periudhë pandemie.

Automobile Club Albania i është bashkuar menjëherë nismës së Organizatës Botërore të Transportit Rrugor(IRU) dhe Aleancës Lindore për Transport të Sigurt dhe të Qëndrueshëm(EASST) që synon të mbrojë shoferët e autobusëve dhe të automjeteve të transportit të mallrave nga Covid-19.

Disa këshilla shumë të rëndësishme në një moment kritik që po kalon e gjithë bota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *