AutoClub

News

 • Honda Civic Sport Vtec Turbo – Punë madhështore

  Civic e re? Që tani? Po. Jemi duke drejtuar makinën më të shpejtë, të paktën derisa të...

 • SUPERFUQITЁ “JASHTЁ LINJE”

  Në Europë, makinat SUV “XL” mund të jenë edhe “jashtë linje”, por në Shtetet e Bashkuara janë...

 • ABARTH 124

  Vetëm dy vendësh dhe me shpejtësinë në gjak: rikthehet miti spider me akrepin mbi kofano. Provuam edhe...

 • DEBUTON MODELI STELVIO

  First Edition, e mirëpajisur dhe e fuqishme 280 kf, e cila është në dispozicion për 57.300 euro,...

 • FORD KUGA

  Paraqitja e parë në rrugët e Vendeve Baltike me SUV-in e kompanisë amerikane. E rishikuar dhe e...

 • FORD FIESTA ST200

    Edhe më e fuqishme, fluide dhe konkrete: Zgjedhja ideale për ata që duan të argëtohen. Motor...

 • FIAT PANDA – 1.2 69 KF LOUNGE

    Ja si është përditësuar makina më e shitur në Itali: motor Euro 6, disa ndryshime të...

 • Ferrari J50 – VETЁM DHJETЁ

  E prezantuar në Tokyo në mes të dhjetorit, me rastin e 50-vjetorit të pranisë së Ferrarit në...

 • CITROËN C3

  Rinore jashtë dhe origjinale brenda, kështu paraqitet francezja e vogël. E qetë dhe e zhdërvjellët, sidomos në...

 • BMW Z5 – RIKTHEHET COPA

  NJЁ HAP përpara në emërtim që tani duket qartë dhe një hap prapa, në zgjedhjen e materialit...