AutoClub

Motonews

 • MERCEDES A-CLASS / HORIZONTE TЁ LARGЁTA

  Modeli që ka ringjallur imazhin e kolosit gjerman ka mbërritur në serine e katërt, duke u rritur...

 • HYUNDAI SANTA FE / HAP CILËSOR

  Më shumë hapësirë, materiale cilësore dhe teknologji të reja: seria e katërt e versionit Suv ripërtërihet. Dhe,...

 • RENAULT SYMBIOZ

  BESIM I VERBЁR 110 km në orë. Komandat larg nga duart dhe këmbët. Bëhet fjalë për një...

 • BMW X2

  Modeli debutues crossover paraqet një stil më të ri, më të freskët dhe më modern. Në rrugë,...

 • HIJESHI MEKANIKE

  Pastërtia e linjave të modelit Mazda3 të ardhshëm, i cili pritet në gjysmën e dytë të vitit...

 • VOLVO XC40

  Modeli i ri Suv i kompanisë suedeze paraqitet me një format kompakt, por plot siguri, prakticitet dhe...

 • NISSAN LEAF

  MODELI ELEKTRIK ЁSHTЁ BЁRЁ JOSHËS Modeli Leaf kthen faqe. Nuk ka lidhje fare me format disi anonime...

 • Mazda6 – Mercedes CLS

  ÇЁSHTJE DINAMIZMI Seria e tretë e makinës me katër dyer të Shtutgart-it, rimëkëmb pastërtinë stilistike, pa humbur...