AutoClub

Motoçiklizëm

 • Harley-Davidson Softail 2018

  Katër modele të gamës 2018 ju nënshtruan provës: Street Bob, Breakout, Heritage Classic e Fat Bob Harley-Davidson...

 • Honda CB650F 2017

  Honda CB650F 2017: Motoçikleta “e zhveshur” bën të pamundurën Modeli CB650F 2017 paraqitet me disa ndryshime. Me...

 • Yamaha SCR950 2017

  Trashëgimtari Scrambler. Scrambler i ri zgjeron serinë Sport Heritage të Yamahas. I lindur nga platforma XV950, duke ...

 • Honda X-ADV 750 DCT

  Scooter apo motoçikletë me prerje të vogël? Motoçikleta që po zbulojmë është padyshim ndryshe, zbavitëse, e zhdërvjellët,...

 • Triumph Bobber 2017. Nuk bën kompromis

    Ekstrem? Pa vend pasagjeri? Plotësisht e vërtetë, po ç’rëndësi ka. Motoçikleta është krijuar për të dhënë...

 • Energica Eva

    Elektrikja “streetfighter” ruan dhe rrit cilësitë e super-sportives Ego. E rafinuar dhe e  fuqishme, por cilësia...

 • Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak

    Provuam versionin më sportiv të familjes Multistrada, ndoshta të të gjithë “gamës” Ducati. Ka shumë pjesë...