AutoClub

News

 • Ferrari J50 – VETЁM DHJETЁ

  E prezantuar në Tokyo në mes të dhjetorit, me rastin e 50-vjetorit të pranisë së Ferrarit në...

 • CITROËN C3

  Rinore jashtë dhe origjinale brenda, kështu paraqitet francezja e vogël. E qetë dhe e zhdërvjellët, sidomos në...

 • BMW Z5 – RIKTHEHET COPA

  NJЁ HAP përpara në emërtim që tani duket qartë dhe një hap prapa, në zgjedhjen e materialit...

 • BMW SERIA 5

  Edicioni i shtatë për veturën gjermane, e cila shfaqet në treg plotësisht e rinovuar. Elegante dhe ultra-teknologjike,...

 • Audi – MODELI Q8 PUSHTON SKENЁN NЁ DETROIT

  EDHE AUDI do të ketë modelet e saj SUV-Coupé. Në 22 dhjetor, kompania nxori skicat e para...